Tukikohta

Taka-Horkka
Kerholaisten oma tukikohta.

Tukikohdan koordinaatit

P 61° 8,656' ja I 24° 18,276'
TAKA-HORKKA 

TUKIKOHDAN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT
1 §    Tukikohta on tarkoitettu Hämeenlinnan venekerhon jäsenten ja heidän vieraidensa virkistyskäyttöön. Tukikohdan kaupallinen käyttö on kielletty.

2 §    Tukikohdan laiturissa noudatetaan hyvää veneilytapaa ja otetaan muut veneilijät huomioon.

3 §    Tukikohdassa ei ole jätehuoltoa, siksi jokaisen saaressa kävijän tulee viedä roskat mukanaan.

4 §   Kaupungin kanssa tehdyn vuokrasopimuksen mukaisesti vuokra-aluetta ei saa käyttää lainkaan yksityishenkilöiden (tämä tarkoittaa myös yhdistysten ja järjestöjen jäseniä) yöpymistä sisältävänä lomapaikkana.

5 §    Jos jäsen haluaa säilyttää saaressa yksityistä omaisuuttaan, esim. pienvenettä, hänen tulee ilmoittaa asiasta saaren isännälle, joka vie asian käsiteltäväksi johtokunnan kevätkokouksessa. Mikäli pienveneiden paikkojen kysyntä ylittää käytössä olevat paikat, paikat arvotaan vuosikokouksessa vuosittain. Kerho ei vastaa tukikohtaan tuodusta yksityisestä omaisuudesta.

6 §    Luonnonsuojelu on tukikohdassa ja sen ympäristössä jokaisen velvollisuus. Jätesäiliöttömän vene -WC:n käyttäminen satama-alueella on kielletty. Kemiallisen WC:n jätteitä ei saa kaataa tukikohtasaareen.

7 §    Tulta käsitellään aina varoen. Tulen teko on sallittu vain tulisijoiksi varatuilla paikoilla. Tulisijoissa saa polttaa vain puita, ei jätteitä.

8 §    Tukikohdan käytöstä on suoritettava vuosikokouksen vuosittain määräämät maksut. Käytöstä ilmoitetaan kesäkeittiössä olevalla listalla. Sähkönkäyttö veneessä on enimmillään 1000 W. Vuosikokous määrittelee tukikohdan käyttöön liittyvän maksun, jolla katetaan tukikohdan ylläpitoon liittyviä kustannuksia.

9 §    Saunominen järjestetään vuoroperiaatteella aina kun paikalla on useampia kuin kaksi venekuntaa. Kaikki huolehtivat siitä, että sauna on siisti ja puhdas seuraavalle käyttäjälle.

10 § Tukikohdan avainta ei saa luovuttaa ulkopuolisille.

11 § Veneet kiinnitetään tukikohdan venelaitureihin veden syvyys huomioiden, saunalaituriin kiinnittyminen ei ole sallittu. Veneen säilyttämisestä tukikohdan rannassa pidempään on sovittava saaren isännän kanssa.

12 § Venekerhon viiri nostetaan keväällä ja lasketaan syksyllä. Lipun käytössä noudatetaan yleisiä liputusohjeita.

13 § Tukikohdassa olevat kerhon soutuveneet ja perämoottori ovat jäsentemme käytettävissä kalastus- yms. virkistystarkoituksiin. Perämoottorin käyttäjä tuo saareen käyttämänsä määrän 4-tahtibensiiniä.

14 § Lemmikkien omistajien on huomioitava muut saaren käyttäjät (pitämällä lemmikit kytkettyinä aina tarvittaessa). Lemmikkejä ei myöskään saa päästää mihinkään sisätiloihin. Lemmikkien jätökset on korjattava pois, ne voidaan laittaa maatuvassa paperissa tai ilman paperia puuseen pönttöön kompostoitumaan.


-JohtokuntaTiedusteluihin vastaavat saaren isännät:

Mikko Ketonen 044 5464556 

Antero Koskinen 040 0499876

Lassi Kuosmanen 050 3071322